Home

Beste burgers, belasting betalers, ouders, lees deze familierecht uitspraak en huiver!

14 april 2017

Prima blog van Anne-Marie. In 1998 kwam ik al op een paar miljard gulden uit voor het familierechtsbedrijf. (http://joepzander.nl/bedrijfs.htm). Anne Marie heeft het misschien alleen over omgang en gezag. Toch denk ik dat het nu ook voor die sector meer is dan 2 miljard bij elkaar (inclusief alle deskundigen, belangenbehartigers en noem maar op) En zoals ze al laat doorschemeren moet je eigenlijk nog een heleboel meer schade ook erbij doorrekenen.

Anne Marie laat met haar blog goed zien hoe we onze emotie en agressie (in de goede betekenis) vorm kunnen geven. Dat mag een voorbeeld zijn voor vaders. Maar laten we ook ons verstand erbij blijven houden. Dat doet ze trouwens ook. Maar ik geef het maar even mee aan de lezers. Gerichte goed geformuleerde volwassen kwaadheid. Niet makkelijk, maar het kan. En af en toe even een stapje terug om te kijken wat je aan het doen bent, even ademhalen en dan vooral zo doorgaan. Veel voortrekkers in de vaderbeweging proberen ons van onze emoties weg te houden, maar we moeten ons onze emoties niet af laten nemen. Het is al erg genoeg dat we ons onze kinderen hebben laten afnemen. Hebben laten…. dat bedoel ik niet als individueel verwijt, maar als gedupeerde groep schieten we nog tekort om een vuist te maken.

annemarievanmackelenbergh

https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBNHO:2017:2082&showbutton=true

Kijk naar de datum: 17-03-2017

Dit raakt mij en ik mag hopen dat het jullie ook raakt. Te vaak wordt ik benaderd door met name vaders die een kind kregen, maar vervolgens afgeschreven worden, vaak vlak na de geboorte of als het kind nog erg klein is.

Als dat gebeurt, kan ik al voorspellen hoe het gaat verlopen. Vaders die thuiskomen en zien dat moeders met kind met de noorderzon is vertrokken, vaak het hele huis leeggehaald en natuurlijk geen adres achter latend.

Zo’n vader weet niet wat hem overkomt en doet wat ‘normaal’ is, hij wendt zich tot de instanties die suggereren dat ze er voor het kind zouden moeten zijn. Zo belt een vader naar Veilig Thuis. Weet je wat het standaard advies is? Neem een advocaat!

Zodra je dat doet, ben je aan de goden overgeleverd. Neem van mij aan dat die advocaat jou helemaal leeg…

View original post 1.484 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: