Home

Wie/ wanneer stopt Ed Spruijt ?

17 juni 2016

Even iets anders: De kritiek op pseudowetenschapper Ed Spruijt is nog niet verstomd gelukkig. En om daar even bij aan te sluiten: binnenkort is er een congres over ouderverstotingssyndroom in Olst. Er spreken verschillende deskundigen. Waaronder mijzelf. Schrijf je in. zie: https://ernajanssen.wordpress.com/2016/05/13/congres-ouderverstoting-2-juli-tickets/

annemarievanmackelenbergh

Vandaag kreeg ik onderstaande blog onder ogen: http://blog.pedagogiek.nu/blog/2016/06/13/eenhoofdig-gezag-bij-vechtscheiding.

1 brevet van groot onvermogen waarin gesteld wordt dat het streven naar gelijkwaardig ouderschap (en dus gezamenlijk gezag) zorgt voor onrust en vechtscheidingen in de hand werkt. Als klapper op de vuurpijl wordt Ed Spruijt aangehaald!

Ik heb een reactie achtergelaten op deze blog en ben erg benieuwd of mijn reactie ook daadwerkelijk geaccepteerd wordt, want ja, men wordt steeds handiger; reacties worden gemodereerd (lees: gecensureerd).

Iedereen die ed Spruijt gebruikt om hun motivatie (rust, een- hoofdig gezag, de Koninklijke weg) kracht bij te zetten, zou dit tot zich moeten nemen:

En laat nou net die Spruijt een ouderverstoter zijn, die enkel en alleen voor eigen parochie preekt! Een-hoofdig gezag is hem vroeger 2 keer heel goed uitgekomen: eerst bij zijn eigen scheiding waarbij moeders uit het leven van hem en de kinderen is gebannen en mijnheer Ed Spruijt een au pair prefereerde…

View original post 549 woorden meer

Advertenties

3 Responses to “Wie/ wanneer stopt Ed Spruijt ?”

 1. Sven Palmer Says:

  de reactie die annemarievanmackelenbergh op de blog heeft achtergelaten is iig gewoon geplaatst en zichtbaar…maar of dat verder iets te zeggen heeft – Joost zal het weten

  Like

 2. Willem van Drunen Says:

  Joep ik vrees met grote vrezen dat jouw reactie niet geplaatst zal worden. Zelf weet ik uit ervaring dat de schrijfster een bijzonder mens is. Tot snel ziens in Olst.

  Like

 3. joepzander Says:

  Ik constateer inderdaad dat Annemarie’s reactie geplaatst is. Hier heerst blikbaar enige verwarring; het is dus geen reactie van mij. Het is een herblog van haar post.

  Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: