Home

Vlieg versus Demmink in de rechtszaal

30 oktober 2015

geen rook geen vuur, het is niks en het wordt niks

geen rook geen vuur, het is niks en het wordt niks

het bericht in de papieren editie was nog wat opvallender dan de digitale versie

het bericht in de papieren editie was nog wat opvallender dan de digitale versie

Dagblad de Stentor bracht vandaag níet (ik kon althans niets vinden) het nieuws dat ex-justitieminster Opstelten en zijn staats moeten getuigen voor de rechtbank Amsterdam in het voorlopig getuigenverhoor over de zaak Demmink. Ze brachten wél (dat kon ik makkelijk vinden) het nieuws dat aanwezigheid van  een bromvlieg leidde tot het opschorten van een rechtszaak in de rechtbank Rotterdam. De Volkskrant bracht het nieuws wel, maar meldde dat het Openbaar Ministerie Demmink niet wil vervolgen. Wat ze natuurlijk hadden moeten melden was dat het OM anderhalf jaar geleden door de rechtbank Den Bosch is gedwongen dat onderzoek naar demmink wél te doen. Deze desinformatie komt me bekend voor van het gecensureerde Wikipedia-lemma over Demmink.  En zo werkt de censuur van de Wikipediakliek dus door in de berichtgeving in de mainstreammedia.

Ja dit gaat weer even niet over vaders. maar ik weet dat veel van mijn volgers in deze zaak zijn geïnteresseerd omdat ze net als ondergetekende wat verbanden zien. En er zijn ook heel veel lezers die, aangespoord door mijn hoge google-notering op dit onderwerp, hier informatie proberen te zoeken over de kwestie Demmink.

En ik wens al die rechtszalen nog veel bromvliegen toe die niet alleen hun vleugels verbranden aan hete rechtszaallampen maar ook hot spots weten te ontdekken op het bekende portret achter de rechter.

Demmink en Wikipedia

3 Responses to “Vlieg versus Demmink in de rechtszaal”

  1. adjegroen Says:

    Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Vandaag met NN gesproken en idd ook over Demmink gehad, ook NOS meldde niets enz. Het was wat, het is wat en mag nooit meer worden. Viespeuken in de cel enz. Morgenavond bel ik, nu erg moe. Goed weekend! Erik Date: Fri, 30 Oct 2015 18:31:50 +0000 To: adjegroen@live.nl

    Like

  2. AdVader Says:

    wat is erger? kindermishandeling door pedo’s of kindermishandeling door pedologics?

    Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: