Home

vader van een zoon en van een dochter

12 maart 2013

Een lied over mijn vaderschap. Een drama met een vrolijke  afloop.

7 Responses to “vader van een zoon en van een dochter”

 1. vuquiescant Says:

  Leuk. Branden cd’tje van brouwen. mp3 the. De fluit verbeteren. Gr.

  Like

 2. josevanrijn Says:

  Heel mooi, nog even het fluiten oefenen 😉

  Like

 3. joepzander Says:

  ja dat fluiten wilde maar niet zo

  Like


 4. Dag Joep,

  Een ‘blast from the past’, via een toevallige reactie in de VK.

  Je schaterlach aan het eind van het liedje is onmiskenbaar hetzelfde gebleven. (Zelfs je tekening van Mandela (her-)ken ik nog 🙂 )

  Ik weet niet precies wat er gebeurde, maar toen ik ergens op klikte, zag ik bij ditzelfde topic een filmpje van liedjes met je kleine dochter, die ik ooit bij jou ontmoette. Je zachtheid en warmte naar haar toe zijn me altijd bijgebleven, maar ook je strijd tegen het onrecht dat jou en haar werd aangedaan.

  Het is nooit eerlijk geweest, jullie is iets moois ontnomen. Het spijt me te lezen dat er geen verandering in is gekomen.
  Ik wilde toch even reageren, vooral nadat ik de liedjes met haar en haar plezier had teruggezien. Precies zoals ze er toen van genoot. Het zijn kostbare herinneringen – zelfs voor mij. Ik hoop dat je ze ondanks alles kunt koesteren.

  Hartelijke groet,
  Marjolein

  Like

  • joepzander Says:

   Beste Marjolein,

   Bedankt voor dit warme bericht. Maar ik heb mooi nieuws voor je. Nou ja nieuws… Sinds een jaar zie ik mijn dochter weer. Op een wonderlijke manier is dat een heel goed hersteld contact. Maar het heeft lang geduurd en mijn aanvaringen met deze staat zijn vreselijk, en nog steeds helaas.

   Het nieuws van het herstel heb ik nog niet breed uitgemeten. Ergens op dit blog is het wel verdekt terug te vinden of in een reactie te lezen. Op mijn site joepzander.nl heb ik alles aangepast. Maar bij blogs is het, vind ik, logisch dat ze tijdsgebonden zijn.

   Ik herinner me je nog goed. Maar als we daar nog iets over willen uitwisselen kan dat beter op een andere manier denk ik.

   een hartelijke groet van Joep

   Like

  • joepzander Says:

   en met VK bedoel je NRC? of mis ik wat?

   Like


   • Dag Joep,

    Wat ontzettend fijn dat jullie elkaar weer zien, en beter nog: voelen! Dat moet een groot(s) gevoel zijn, voor beiden. Ik zal kijken op je site.

    Persoonlijke uitwisselingen doe (ook) ik niet graag via het internet. Daarvoor zijn andere wegen inderdaad beter gepast.

    Met VK bedoel ik Volkskrant.nl (vk.nl), waar je reageerde op een column van Lidy Nicolasen over Demmink. Omdat je naam allerlei luikjes in mijn herinneringen openden, heb ik je gegoogeld en tja, toen werd het simpel 😉

    Erg leuk je ‘zomaar’ weer te zijn tegengekomen, nog leuker om te lezen dat je vader van zowel een zoon als een dochter bent! Het is je erg gegund.

    Een hartelijke wedergroet,
    Marjolein

    Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: