Home

Icare-not

6 juni 2008

I-care. Een cynischere benaming voor een club die vooral veel geld vergaart over de hoofden van zorgbehoevenden en zorgverleners is niet denkbaar. Icarenot dus. Icare-knot (knoop) zou trouwens ook goed kunnen. In 1998, tien jaar geleden dus, hield ik een interview met de (destijds) directeur B van de BV thuiszorg Drenthe en zijn maatje van de overkoepende Pantheon-zorggroep. Daarin legden ze uitvoerig hun doorknoopconstructies uit. Ondanks alle politieke roering en bemoeienis van het openbaar ministerie, het parlement en de economische opsporingsdienst, die vlak daarna kwam, ging Bart Visser gewoon door met geld en organisaties verzamelen. Nu is hij met Icare daarmee in het nieuws. Wegens corruptie. Ik ben nu bezig het interview van destijds te digitaliseren tbv de Renske Leijten van de Tweede kamerfractie van de SP. Ik zal het ook op internet zetten. Dus kom hier nog eens langs op zoek naar een extra link.

U kunt ondertussen alvast het artikel van destijds lezen. Heeft dit met vaderschap te maken; ja want dat was de aanleiding voor mijn onderzoek in deze beerput. Maar leest u vooral verder in mijn artikel van destijds ( zie link).

artikel over B en consorten

Ik heb dit blog op 30 augustus 2013 van een aantal namen ontdaan. Ook de hier ooit genoemde mensen hebben er recht op om nu een andere kant van zichzelf te laten zien.

2 Responses to “Icare-not”

 1. Ramon DJV Says:

  Het lijkt wel of sommige ‘bestuurders’ de kronkels in hun brein voor de wereld aanschouwelijk willen maken door het opzetten van allerhande representatieve organisatiestructuren. Nu ja…organisatie…structuren…

  Like

 2. Toine Francois Says:

  Thuiszorg Drenthe, Pantheon, Icare, verzin er nog maar wat namen bij. Visser dreigt de bak in te draaien en kan miljoenenclaims verwachten. Tjassing was tijdig uit beeld. Maar het gaat gewoon door. Kijk maar eens bij dit internetadres:

  http://www.menzis.nl/web/Artikel/Blog/Californie.htm

  Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: